My Cart

Your cart is empty.

Thelbësore dhe e rafinuar

Shprehjet e një ikone
Shprehjet e një ikone

Secili interpretim dhe “veshje” e gjeometrisë rrethore të 316, nga më dekorativja deri tek hapësira minimale, konfirmon bukuri, shkathtësi, bukurinë e një metali të çmuar dhe forma ikonike të rrumbullakëta.

 

Silueta e përsosur e Koleksionit 316 është e veshur me një sipërfaqe të lëmuar që forcon ngjyrën e pastër të çelikut dhe i lë vend formës së lakuar. Dizajni i tij thelbësor e bën atë një qëndrueshmëri me çdo stil të mobiljeve për banjo.

22 Produkte

Gessi 316 Catalogue
Download
Gessi 316 Flessa Technical Data
Download
Gessi Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj 316 FLESSA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Flessa 5 min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

165.00 €
1,509.00 €

Ngjyrat

  • Steel brushed
  • Black Metal Brushed PVD
  • Copper Brushed PVD
  • Warm Bronze Brushed PVD
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Steel brushed
  • Black Metal Brushed PVD
  • Copper Brushed PVD
  • Warm Bronze Brushed PVD

Struktura

Efekti

Çmimi

165.00 €
1,509.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping