My Cart

Your cart is empty.

Blog

Rëndësia e djersitjës

Rëndësia e djersitjës Thumbnail

Kur trupi nxehet, prodhon djersë për tu mbrojtur. Sidoqoftë, përkundër asaj që mund të mendoni, ky është një reagim pozitiv sepse lejon që shumë papastërti dhe toksina të shumta, përfshirë metalet e rënda, të shpëtojnë nga trupi përmes poreve në lëkurë.

Mënyrat e djersitjës

 

Kjo është arsyeja pse nuk ka nevojë për të luftuar djersitjen, përfshirë kur bëni sport, duke përdorur deodorantë të ashpër, krem ​​astringent dhe sapunë me një veprim pore bllokues, në të vërtetë ato mund të jenë të rrezikshme sepse ndërpresin rrjedhën e djersitjes.

 

Një nga mënyrat e shëndetshme të inkurajimit të saj është përdorimi i saunës, sepse temperaturat e larta inkurajojnë lirimin e lëngjeve trupore plotësisht natyrale.

 

Është e rëndësishme të filloni hap pas hapi, me seanca nga vetëm disa minuta në një kohë maksimale prej njëzet minutave dhe të siguroheni që lëngjet, kripërat minerale dhe vitaminat të zëvendësohen duke pirë shumë ujë ose smoothie frutash dhe perimesh pas seancës.

 

Sauna do t’i japë lëkurës tuaj shkëlqim, duke e bërë atë të ndihet e fortë dhe e tonifikuar, me një fjalë – e rigjeneruar.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping