KOLEKSIONET E REJA

Koleksionet e reja që do të prezantohen në Cersaie 2020, të lindura në mes të gërshetimit të tipareve teknike, estetike dhe modelit të pagabueshëm Made in Florim.


ONYX&MORE

Përzierje kromatike dhe kontraste harmonike që vetëm natyra mund t’i dhurojë

ARALDICA

Ngjyra të ndritshme, të kundërta dhe të pastërta. Dekor i dukshëm dhe i hapur

POLICROMA

Gjeometri të përsëritura, kombinime të figurave. Suva mermeri dhe marmorino: krahasimi dhe dialogu

CRAYONS OF CERIM

Ngjyra dhe modelimi përmes metodës karakteristike të freskët dhe funksionale të Cerim

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping