Blog

Ku dhe si të instaloni saunën në shtëpinë tuaj

Ku dhe si të instaloni saunën në shtëpinë tuaj Thumbnail

Një seancë përbëhet nga një numër fazash dhe në fund të çdo seance këshillohet të shtriheni në një hapësirë relaksuese ose të pushoni në një karrige relaksuese për rreth dhjetë minuta, për t’u çlodhur plotësisht dhe për të lënë presionin e gjakut të kthehet në normalitet dhe rekomandohet gjithashtu një dush i ftohtë gjatë fazës së ftohjes. Për t’i bërë këto gjëra është e përshtatshme që të keni një dush afër saunës, si dhe pak hapësirë ​​në të cilën të relaksoheni pas seancës suaj.

Instalimi i saunave

 

Rezervimi i një cepi të mirëqenies në shtëpinë tuaj po bëhet gjithnjë e më e përhapur, falë lehtësisë së instalimit dhe kostos relativisht të ulët.
Një sauna përbëhet nga një kabinë prej druri me madhësi të ndryshueshme në varësi të numrit të vendeve, me një derë qelqi dhe hyrje. Brenda saunës zakonisht ka disa stola mbi të cilat mund të uleni ose shtriheni gjatë seancës dhe poashtu sigurisht që ka ngrohësin elektrik për të ngrohur kabinën.

 

Nëse po mendoni të instaloni një sauna finlandeze në shtëpinë tuaj, duhet të dini që çdo dhomë mund të jetë e përshtatshme për atë qëllim, pavarësisht nëse është e gjatë dhe e ngushtë, e madhe apo e vogël dhe në bodrum apo papafingo. Kjo sepse ne kemi një gamë të gjerë modelesh dhe opsionesh të ndryshme për një sauna të bëra me porosi dhe ne do të përshtatim saunën tuaj për hapësirën në dispozicion.

 

Sa për instalimet e vendit, gjithçka që është e nevojshme është një prizë elektrike. Sidoqoftë, është e nevojshme të kontrolloni se ka kilovatë të mjaftueshëm për lidhjen elektrike për të gjeneruar energjinë e nevojshme për të ngrohur ngrohësin elektrik, fuqia e të cilit varet nga madhësia e saunës.

 

E preferueshme, por jo thelbësore, që dhoma të ketë një dritare në mënyrë që dhoma të ajroset pas secilës seancë.

Instalimi është njëkohësisht i thjeshtë dhe i shpejtë por duhet të bëhet nga instaluesit specialistë të cilët do të bëjnë një provë fillestare në saunë përpara se të filloni të shijoni përfitimet e saj.

 

Lini mënjanë një cep të mirëqenies në shtëpinë tuaj me produkte nga Effegibi të kompletuar me ngjyra dhe terapi muzikore!

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping