My Cart

Your cart is empty.

24 Produkte

Një vështrim në hartimin e vendeve veriore, në lidhje të vazhdueshme me elementet e natyrës dhe të paprekura nga tendencat, përzihen me atmosferat tipike të qytetit të madh dhe stilit të jetës

Hapësira me një shpirt autentik, të ngarkuara me atmosferë dhe të gatshme për tu personalizuar me elemente të veçanta përmes koleksionit UrbanStyle.
Hapësira me një shpirt autentik, të ngarkuara me atmosferë dhe të gatshme për tu personalizuar me elemente të veçanta përmes koleksionit UrbanStyle.

Një efekt guri me teksturë, ku vëmendja ndaj detajeve, zhvillimi i grafikëve dhe nuancat e ngjyrave përfaqësojnë plotësisht vlerën stilistike të brendit Casa Dolce Casa, në gjendje të ndriçojë çdo ambient me një prekje unike dhe të pakuptueshme: ngjyrat e dritës ndriçojnë dhe ngrohin atmosferën, ndërsa ato më të errëtat përcjellin karakter dhe elegancë.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Urban Light matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Urban Plomb matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Urban Charbon matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Urban Russet matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

Urban Light matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Urban Plomb matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Urban Charbon matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Urban Russet matte
mosaico 5x5 30x30 cm

Urban Style Catalogue
Download
Urban Style Leaflet
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
cl. 4-5
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
wet >0,42
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Urban Style CE
Download
Urban Style LEED
Download
Urban Style LEED Magnum
Download
Urban Style LEED 20mm
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj URBANSTYLE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
featured 22

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

45.50 €
83.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

45.50 €
83.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping