My Cart

Your cart is empty.

7 Produkte

Urban and Colors është koleksioni i ri i projektuar nga Andrea Castrignano për të dhënë një përgjigje të ndjeshme ndaj nevojave të klientëve tanë

Ky koleksion me efekt tulle, në madhësinë 6x25 cm, vjen në një gamë të gjithanshme, të sofistikuar të ngjyrave, ideale për ambiente bashkëkohore.
Ky koleksion me efekt tulle, në madhësinë 6x25 cm, vjen në një gamë të gjithanshme, të sofistikuar të ngjyrave, ideale për ambiente bashkëkohore.

Seria Urban and Colors me efekt tullash ofron dy zgjidhje të dallueshme me ngjyra: nuancat e zbehta, me pluhur të kaltër dhe kafe shfaqen në të dy pllakat elegante me ngjyrë të thjeshtë (Baltic TU, Balene TU, Bracco TU) dhe pllakat me një sofistikim efekti degradé, për një pamje origjinale, bashkëkohore (Bracco Shade, Balene Shade, Baltic Shade). Pllaka e mrekullueshme me tulla për një stil më të sigurt dhe më industrial që nxjerr në pah të gjithë karakterin e materialit: perfekt për një apartament në stilin e papafingo, ose për të dhënë një pjerrësi më agresive te ngjyra e njohur e bardhë.

 

Në dispozicion në madhësinë 6×25, Track vjen në një paketë me 17 tekste të ndryshme: nga format gjeometrike, të stilizuara të barkodit në rrjetë metalike, duke u përqëndruar në temën e gjurmëve, shenjave, mbishkrimeve metropolitane, pa u bërë shumë mbingarkuese. Koleksioni Urban & Colors është shënuar me NCS – Sistemi i Ngjyrave Natyrore, për krijimin e kombinimeve perfekte ton-në-ton dhe kontrast në të dy dyshemetë dhe muret.

Urban and Colors Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj URBAN AND COLORS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
UrbanColors cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping