My Cart

Your cart is empty.

6 Produkte

Koleksioni i ri i vendosur për të përmirësuar projektin e Brick Generation i bën homazhe një prej lagjeve më të gjalla, më ekskluzive në Big Apple: Tribeca

Rivendosja e kësaj zone në Manhattan filloi rreth viteve 1970, kur një rilindje autentike artistike dhe kulturore zuri rrugën nëpër ndërtesat e këtij rrethi kryesisht financiar. Sot Tribeca është shumë një zonë banimi e famshme, duke pasur një ajër të mirëfilltë falë rrugëve me kalldrëm dhe apartamenteve të papafingo të stilit industrial.
Rivendosja e kësaj zone në Manhattan filloi rreth viteve 1970, kur një rilindje autentike artistike dhe kulturore zuri rrugën nëpër ndërtesat e këtij rrethi kryesisht financiar. Sot Tribeca është shumë një zonë banimi e famshme, duke pasur një ajër të mirëfilltë falë rrugëve me kalldrëm dhe apartamenteve të papafingo të stilit industrial.

Fasadat janë të njëjtat që do të gjeni në koleksionin e ri nga Ceramica Rondine. Pllakat qeramike Tribeca paraqesin ngjyrat dhe sipërfaqet tipike të tullave të pikturuara. Këto pllaka, të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash – rërë, të bardhë, të kuqe të vjetër, baltë, shumëngjyrësh dhe gri – janë partneri perfekt për Amarcord, zgjidhja Ceramica Rondine që ndërthur bukurinë e cotto me joshjen e drurit.

Decor

Marilyn White
6x25 (18 pieces)
White Breakfast Mix
6x25 (6 pieces)

Tribeca Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TRIBECA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Tribeca Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kuqe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kuqe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping