My Cart

Your cart is empty.

15 Produkte

Dizajni i koleksionit është i bazuar në gurin natyral të rrahur dhe me relieve te buta

Struktura është e krijuar duke e rrahur të gjithë sipërfaqen me daltë, duke lënë relieve shumë të buta dhe të çrregullta.
Struktura është e krijuar duke e rrahur të gjithë sipërfaqen me daltë, duke lënë relieve shumë të buta dhe të çrregullta.

Koleksioni Town nga Baldocer është një seri e plotë me pllaka të koordinuara për mure dhe dysheme. Me llojshmëri të ngjyrave si Silver, Grey, Ivory dhe Taupe.

Town Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TOWN Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
town

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

24.50 €
49.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

24.50 €
49.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping