My Cart

Your cart is empty.

20 Produkte

Nga çimentoja Portland e lindur në vitet '30 tek prodhimi i pllakave prej gres porcelani

Ceramica Rondine ndalon kohën dhe propozon të gjithë shkathtësinë e pllakave të çimentos me serinë Swing: dyshemetë dhe pllakat e murit me efekt betoni.
Ceramica Rondine ndalon kohën dhe propozon të gjithë shkathtësinë e pllakave të çimentos me serinë Swing: dyshemetë dhe pllakat e murit me efekt betoni.

Formati klasik i formuar 20.3×20.3 është baza për dekorimet që kujtojnë, një përzierje e Op-Art dhe Art Deco, duke krijuar struktura sugjestionuese hipnotike në gjendje të vendosin dhomat vetëm. Ideale për dyshemetë dhe muret, dekoret e vetme dhe përzierjet prej 19 copash, në tre diapazonet bezhë, blu dhe të zezë dhe të bardhë, shoqërohen nga 5 pllaka me ngjyrë të thjeshtë që përputhen në mënyrë të përsosur.

Swing Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Certification
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SWING Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Swing Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.00 €
32.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.00 €
32.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping