My Cart

Your cart is empty.

9 Produkte

Koleksioni Solid interpreton aspektin tradicional të majolikës, duke marrë ngjyrat tipike të forta

Sipërfaqja me shkëlqim dhe strukturat e ndryshme që karakterizojnë produktin, pasurojnë serinë e nuancave ndjellëse gjithnjë në ndryshim, duke e bërë atë të aftë të përshtatet me zgjidhje rezidenciale si dhe komerciale.
Sipërfaqja me shkëlqim dhe strukturat e ndryshme që karakterizojnë produktin, pasurojnë serinë e nuancave ndjellëse gjithnjë në ndryshim, duke e bërë atë të aftë të përshtatet me zgjidhje rezidenciale si dhe komerciale.

Solid Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SOLID Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Solid Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

40.50 €
40.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

40.50 €
40.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping