My Cart

Your cart is empty.

36 Produkte

Papërsosmëria e natyrës bëhet harmonia e përsosur e nuancave dhe hijeve të ndryshme që interpretojnë hapësirën në një çelës modern

Një linjë e mirë dhe autentike ju tërheq, si në një magji, në një të kaluar të largët, duke sjellë në mend kujtime për mjediset detare dhe pyjet e pa ndotura.
Një linjë e mirë dhe autentike ju tërheq, si në një magji, në një të kaluar të largët, duke sjellë në mend kujtime për mjediset detare dhe pyjet e pa ndotura.

Selection Oak është një koleksion prej gres porcelanit të hollë të disponueshëm në një strukturë të butë dhe të lëmuar në pesë hije, të zgjedhura me kujdes, nga White Oak, deri në Brown Oak.

MODULO LISTELLO SFALSATO

White Oak matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Cream Oak matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Gray Oak matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Amber Oak matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Brown Oak matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm

MODULO MURETTO SFALSATO

White Oak matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Cream Oak matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Gray Oak matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Amber Oak matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Brown Oak matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm

Selection Oak Catalogue
Download
Selection Oak 20mm Outdoor Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,1%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
-
Selection Oak CE
Download
Selection Oak Magnum 6mm
Download
Selection Oak LEED
Download
Selection Oak 20mm LEED
Download
Selection Oak Bureau Veritas
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SELECTION OAK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
selection oak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

54.50 €
79.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

54.50 €
79.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping