My Cart

Your cart is empty.

23 Produkte

Me Rock Salt of Cerim, është e mundur të krijoni hapësira të rehatshme ku mund të gjeni paqen larg nga tërbimi i jetës së përditshme

Frymëzuar nga estetika e blloqeve të mëdha të kripës së shkëmbit të nxjerrë nga minierat nëntokësore dhe gjithashtu e përdorur për ndërtimin e mureve dhe kristaleve të kripës, koleksioni Rock Salt of Cerim ri-imagjinon shijen e një natyraliteti evokues, të aftë për të krijuar hapësirat e jetesës bashkëkohore.
Frymëzuar nga estetika e blloqeve të mëdha të kripës së shkëmbit të nxjerrë nga minierat nëntokësore dhe gjithashtu e përdorur për ndërtimin e mureve dhe kristaleve të kripës, koleksioni Rock Salt of Cerim ri-imagjinon shijen e një natyraliteti evokues, të aftë për të krijuar hapësirat e jetesës bashkëkohore.

Gama ofron 5 variacione të ndryshme kromatike të pasura me damarë minerali të thella dhe të fokusuara. Hije të freskëta, si ajo e ngjyrave të bardha, gri dhe të qeta, shoqërohen me tone më të ngrohta, si gri dhe i kuq, duke rikthyer joshjen e shkëlqimit ose materialitetit prekës të kristaleve natyrore, në varësi të përfundimit të tyre.

Rock Salt Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 SHINY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 BUSH-HAMMERED
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
WHITE GOLD - Cl. 5
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
CELTIC GREY, DANISH SMOKE, MAUI GREEN - Cl. 4
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
HAWAIIAN RED - Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
WHITE GOLD - Cl. 4 BUSH-HAMMERED
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA BUSH-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet BUSH-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 BUSH-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B BUSH-HAMMERED
-
Rock Salt CE 10mm
Download
Rock Salt CE Magnum 6mm
Download
Rock Salt LEED
Download
Rock Salt LEED Magnum
Download
Rock Salt LEED 20mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
4
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ROCK SALT Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Rock salt cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Mat

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kuqe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kuqe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping