My Cart

Your cart is empty.

6 Produkte

Koleksioni i qeramikës së ratifikuar për dysheme dhe mure Riscal

Ky koleksion interpreton në mënyrë të përkryer strukturën e gurit natyror.
Ky koleksion interpreton në mënyrë të përkryer strukturën e gurit natyror.

Gama është në dispozicion në një skemë me ngjyra Pulido Brown, në madhësi të ndryshme: 60×60, 60×120, 80×80, 80×160, 120×120 dhe 120×260 cm. Koleksioni i pllakave me shkëlqim Brown Pulido është i përshtatshëm për aplikimet në dysheme dhe në mur si në banesa (banjo, kuzhinë, dhomë të ditës, etj.) ashtu edhe në hapësira komerciale (restorante, salla etj).

Riscal Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj RISCAL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Riscal

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

35.50 €
78.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

35.50 €
78.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping