My Cart

Your cart is empty.

2 Produkte

Kur papërsosmëria bëhet një shenjë dalluese dhe një parakusht thelbësor

Rawtech është koleksion i Floor Gres që përfshin gamën e produkteve të frymëzuara nga çimento për të shprehur më mirë një stil të pakuptueshëm, duke përzier grafika tërheqëse me performanca të larta nga pikëpamja teknike.
Rawtech është koleksion i Floor Gres që përfshin gamën e produkteve të frymëzuara nga çimento për të shprehur më mirë një stil të pakuptueshëm, duke përzier grafika tërheqëse me performanca të larta nga pikëpamja teknike.

Rawtech është efekti i çimentos së vjetërsuar të pllakave nga gres porcelani, ku papërsosmëria bëhet karakteri dallues i një produkti me tipare të dukshme industriale. Gama e ngjyrave moderne zhvillohet mbi madhësi modulare dhe sipërfaqe që janë rezistente ndaj stresit të aplikacioneve më komplekse të ndërtesave, duke përmbushur nevojat e objekteve më të sofistikuara me stil dhe shije moderne.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Raw-White naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Raw-Coal naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Raw-Mud naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Raw-Dust naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

Raw-White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Raw-Mud naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Raw-Dust naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Raw-Coal naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

Rawtech/ Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average vale 3200N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Pendulum friction test
BS-7976
>36 wet
-
Rawtech/ LEED
Download
Rawtech/ LEED Magnum
Download
Rawtech/ LEED 20mm
Download
Rawtech/ CE
Download
Rawtech/ CE Magnum
Download
Rawtech/ Bureau Veritas Outdoor
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj RAWTECH Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
rawtech 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 240

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping