My Cart

Your cart is empty.

15 Produkte

Prospect është një koleksion shumë interesant i pllakave të murit dhe dyshemesë me një sipërfaqe me interpretim gurësh

Pllaka duket sikur është krijuar nga kokrra rëre. Është një material për enteriere klasike dhe moderne, në të cilin do të harmonizohet me dru natyral ose me imitimin e tij. Pllakat e murit janë në dispozicion në madhësi të korrigjuar 40x120 cm në tre ngjyra që janë hije gri.
Pllaka duket sikur është krijuar nga kokrra rëre. Është një material për enteriere klasike dhe moderne, në të cilin do të harmonizohet me dru natyral ose me imitimin e tij. Pllakat e murit janë në dispozicion në madhësi të korrigjuar 40x120 cm në tre ngjyra që janë hije gri.

Prodhuesi krijoi pllaka dyshemeje nga materiali i cili është rezistent ndaj ngricave, kështu që ne mund t’i vendosim ato në dyshemetë e tarracave dhe ballkoneve. Ekzistojnë tre dimensione të pllakave: 40×60 cm, 60×60 cm dhe 60×120 cm. Dy madhësitë e fundit kanë skaje të ratifikuara , kështu që duke i rregulluar ato mund të lëmë një hapësirë ​​shumë të ngushtë midis pllakave. Të gjitha pllakat janë mat. Pllakat e murit janë të disponueshme me një sipërfaqe të lëmuar dhe më dekorative me një strukturë me vija të gjera.

Aplikimi i pllakave Prospect:
– brenda për dyshemetë dhe muret: korridor, dhomë, banjo, kuzhinë;
– jashtë (pllaka dyshemeje): ballkone, terasa, vendkalime etj.

Arts decor

Moon matte
40 x 120cm
Natural matte
40 x 120cm

Prospect Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Prospect Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj PROSPECT Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
prospect

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

23.00 €
51.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

23.00 €
51.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping