My Cart

Your cart is empty.

10 Produkte

Dizajnerët kanë rikrijuar një pllakë që i ngjan një elementi natyral me të gjitha parregullsitë e saj

Braktisja e një modeli linear në favor të një rezultati dekorativ por të parregullt, duke ruajtur ende vlerën e shtuar të prodhimit, lindi një produkt bashkëkohor dhe i rafinuar që mund të jetë i disponueshëm si për dyshemetë ashtu edhe për muret, brenda dhe jashtë.
Braktisja e një modeli linear në favor të një rezultati dekorativ por të parregullt, duke ruajtur ende vlerën e shtuar të prodhimit, lindi një produkt bashkëkohor dhe i rafinuar që mund të jetë i disponueshëm si për dyshemetë ashtu edhe për muret, brenda dhe jashtë.

“Primavera është kontrasti midis natyrës dhe botës artificiale. Ne gjetëm një mënyrë për të kapur origjinalitetin e një materiali natyror duke prodhuar papërsosmëritë në sipërfaqe sesa duke riprodhuar në një dizajn.”

 

Prodhuar në gres porcelan, pllakat janë në dispozicion në madhësi 120×240 dhe 120×120, përbëhen nga pesë ngjyra themelore: Bianco, Grigio, Verde, Blu dhe Nero. Me të gjitha variacionet e tij delikate, plotësuese dhe vizuale të kundërta, vargu i hijes i jep enterierit të brendshëm një atmosferë moderne dhe të rafinuar.

Primavera Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj PRIMAVERA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
primavera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

227.00 €
227.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

227.00 €
227.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping