My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Gjashtë esenca guri, të rralla, të çmuara dhe jashtëzakonisht elegante e bëjnë substancën e tyre në dispozicion për t'u bërë ikona të ekskluzivitetit

Zhvillimi harmonik i Prexious of Rex që zbulohet duke vendosur pllakat e mëdha sipërfaqësore përkrah njëra-tjetrës është një tjetër faktor dallues, siç janë edhe përfundimet e çmuara të sipërfaqes, me shkëlqim dhe të ndritshme që janë të përfunduara me delikatesë.
Zhvillimi harmonik i Prexious of Rex që zbulohet duke vendosur pllakat e mëdha sipërfaqësore përkrah njëra-tjetrës është një tjetër faktor dallues, siç janë edhe përfundimet e çmuara të sipërfaqes, me shkëlqim dhe të ndritshme që janë të përfunduara me delikatesë.

Prexious of Rex është një rrugë unike. Një udhëtim pa kufijtë e kohës çon në zgjedhjen e materialit, rreptësisht të rrallë, të çmuar dhe natyrorë, muza frymëzuese e çdo krijimi. Dhe pastaj lindi modeli Rex, ekspertiza teknike që heton materialin për të evoluar në stil. Kjo është gjeneza e Prexious of Rex që gjen elementin e parë unik në vetë emrin e saj.

MODULO MURETTO SFALSATO MAGNUM

White Fantasy matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Mountain Treasure matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Charming Amber matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Dream Arabesque matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Pearl Attraction matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Thunder Night matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
White Fantasy glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Mountain Treasure glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Charming Amber glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Dream Arabesque glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Pearl Attraction glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Thunder Night glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

White Fantasy matte
mosaico 3x15 30x30 cm
Mountain Treasure matte
mosaico 3x15 30x30 cm
Charming Amber matte
mosaico 3x15 30x30 cm
Dream Arabesque matte
mosaico 3x15 30x30 cm
Pearl Attraction matte
mosaico 3x15 30x30 cm
Thunder Night matte
mosaico 3x15 30x30 cm
White Fantasy glossy
mosaico 3x15 30x30 cm
Mountain Treasure glossy
mosaico 3x15 30x30 cm
Charming Amber glossy
mosaico 3x15 30x30 cm
Dream Arabesque glossy
mosaico 3x15 30x30 cm
Pearl Attraction glossy
mosaico 3x15 30x30 cm
Thunder Night glossy
mosaico 3x15 30x30 cm

MOSAICO MAGNUM

White Fantasy matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Mountain Treasure matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Charming Amber matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Dream Arabesque matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Pearl Attraction matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Thunder Night matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
White Fantasy glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Mountain Treasure glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Charming Amber glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Dream Arabesque glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Pearl Attraction glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Thunder Night glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Prexious of Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 3-4 GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
THUNDER NIGHT, CHARMING AMBER - Cl. 2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
DREAM ARABESQUE - Cl. 3 MATTE
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
DREAM ARABESQUE - Cl. 2 GLOSSY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
PEARL ATTRACTION - Cl. 3 MATTE
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
MOUNTAIN TREASURE, WHITE FANTASY - Cl. 4
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
PEARL ATTRACTION - Cl. 2 GLOSSY
-
Prexious of Rex CE
Download
Prexious of Rex CE Magnum
Download
Prexious of Rex LEED
Download
Prexious of Rex LEED Magnum
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
2
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj PREXIOUS OF REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
60 x 60

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping