My Cart

Your cart is empty.

60 Produkte

Përzierjet kromatike dhe kontrastet harmonike që vetëm natyra mund t’i dhurojë

Ekuilibri harmonik midis elegancës dhe krijimtarisë shfaqet në kombinimin origjinal dhe të jashtëzakonshëm të dy gurëve shumë të ndryshëm, i cili sjell hapësira të rafinuara, mikpritëse dhe intime.
Ekuilibri harmonik midis elegancës dhe krijimtarisë shfaqet në kombinimin origjinal dhe të jashtëzakonshëm të dy gurëve shumë të ndryshëm, i cili sjell hapësira të rafinuara, mikpritëse dhe intime.

Onyx and More eksploron elegancën e papritur të oniksit: e rafinuar, e ndritshme dhe poetike, e zbukuruar natyrshëm me porfir, një material guri modest dhe joformal. Nga natyra, misterioze dhe e paparashikueshme, lind një koleksion i mbushur me shprehje që luan me kontrastet harmonike dhe përzierjen kromatike që vetëm natyra mund të krijojë.

Onyx & More Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB SATIN
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B SLATE-HAMMERED
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 SLATE-HAMMERED
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 SATIN
-
Onyx and More 10mm CE
Download
Onyx and More 6mm CE
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
2
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ONYX AND MORE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
onyx and more

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Gjysmeshkelqim

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

29.50 €
123.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

29.50 €
123.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping