My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Onyx & More nga Casa Dolce Casa, ekuilibri harmonik midis elegancës dhe krijimtarisë

Ky koleksion zbulon veten në kombinimin origjinal dhe të jashtëzakonshëm të dy gurëve shumë të ndryshëm, i cili sjell hapësira të rafinuara, mikpritëse dhe intime në ekzistencë.
Ky koleksion zbulon veten në kombinimin origjinal dhe të jashtëzakonshëm të dy gurëve shumë të ndryshëm, i cili sjell hapësira të rafinuara, mikpritëse dhe intime në ekzistencë.

Onyx & More eksploron hijeshinë e papritur të oniksit: të rafinuar, të ndritshme dhe poetike, të zbukuruar natyrshëm me porphyry, një material guri që nuk tërhekë vëmendje dhe është informale.

 

Nga natyra, misterioze dhe e paparashikueshme, lind një koleksion që ngjitet me shprehje që luan me kontrastet harmonike dhe përzierjen kromatike që vetëm natyra mund të krijojë.

Onyx & More Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
>35 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB SATIN
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B SLATE-HAMMERED
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 SLATE-HAMMERED
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 SATIN
-
Onyx & More CE Magnum
Download
Onyx & More CE
Download
Onyx & More LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ONYX&MORE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Onyx and More cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 280

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

29.50 €
123.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

29.50 €
123.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping