My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Imperfeksioni është shenja dalluese e këtij koleksioni, i cili riprodhon një efekt të kohës së jetuar dhe propozohet si një dysheme dhe mur mbulesë me stil bashkëkohor për dhoma me një stil të pagabueshëm

Murales riprodhon një efekt të kohës së jetuar dhe propozohet si një dysheme dhe mur mbulesë me stil bashkëkohor për dhoma me një stil të pagabueshëm.
Murales riprodhon një efekt të kohës së jetuar dhe propozohet si një dysheme dhe mur mbulesë me stil bashkëkohor për dhoma me një stil të pagabueshëm.

Një çimento që transmeton emocione dhe i bën hapësirat e jetesës. E disponueshme në 4 ngjyra Beige, Ice, Grey dhe Dark arrin ekspresivitetin e saj maksimal në madhësitë 60×120, 80×80 dhe 40×80 të gjitha të ratifikuara.

Murales Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MURALES Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Murales cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

38.00 €
40.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

38.00 €
40.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping