My Cart

Your cart is empty.

48 Produkte

Një produkt, emri i të cilit ka rrënjë në thelbin e gamës: Motion si lëvizje, si në ton ashtu edhe në substancë. Duket sikur një dorë e aftë ka formuar çimento dhe ka lënë shenjën e saj në sipërfaqe

Koleksioni është një referencë për kujtesën e brendit Casa Dolce Casa dhe kërkimit të vazhdueshëm për harmoninë në hapësirat e jetesës përmes përbërjes kromatike të sipërfaqeve.
Koleksioni është një referencë për kujtesën e brendit Casa Dolce Casa dhe kërkimit të vazhdueshëm për harmoninë në hapësirat e jetesës përmes përbërjes kromatike të sipërfaqeve.

Analiza e ngjyrave çoi në krijimin e tre variacioneve të ndryshme të hijes që karakterizojnë mbledhjen dhe përqafojnë tri tone themelore, të ngrohta dhe mikpritëse me një sens rustik. Një kujtim i së kaluarës që bëhet i pranishëm falë prekjes krijuese të Casamood që i jep koleksionit një shpirt të dytë. Ky produkt, pra, është si dy anët e së njëjtës monedhë. Mix ka karakterin më të fortë të të dyve dhe ofron një ndryshim të rëndësishëm kromatik midis teksturave. Pure është më delikate, nuanca e ngjyrës është e dukshme vetëm brenda pllakave individuale me madhësi të madhe që japin një efekt më homogjen kur ato bashkohen. Të dy propozimet janë të bashkuara nga Magnum Oversize që në variantin estetik të Basic, sjell një aluzion të modernitetit dhe plotësohet në mënyrë të përsosur me skemën kromatike të gjetur në koleksion.

MODULO MURETTO

Motion Mix 01 matte
modulo muretto 7,5x15 30x30 cm
Motion Mix 02 matte
modulo muretto 7,5x15 30x30 cm
Motion Mix 03 matte
modulo muretto 7,5x15 30x30 cm

MODULO MURETTO SFALSATO

Motion Pure 01 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Pure 02 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Pure 03 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Mix 01 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Mix 02 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Mix 03 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Basic 01 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Basic 02 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Motion Basic 03 matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

Motion Pure 01 matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Motion Pure 02 matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Motion Pure 03 matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Motion Basic 01 matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Motion Basic 02 matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Motion Basic 03 matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Motion Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 R10
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA R10
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 R10
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B R10
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Motion CE
Download
Motion LEED Magnum
Download
Motion LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MOTION Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
motion 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

37.50 €
89.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

37.50 €
89.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping