My Cart

Your cart is empty.

45 Produkte

Veçantia e hijeve të ngjyrave natyrore

Koleksioni është në dispozicion në opsione me trashësi të ndryshme që ju lejojnë të ofroni vazhdimësi midis mjediseve të brendshme dhe të jashtme, duke krijuar hije të papritura.
Koleksioni është në dispozicion në opsione me trashësi të ndryshme që ju lejojnë të ofroni vazhdimësi midis mjediseve të brendshme dhe të jashtme, duke krijuar hije të papritura.

Me një pamje moderne, Material Stones rizbulon atmosferat e lidhura me traditën që ndërthur madhësi tradicionale dhe madhësi të reja, modulare të mëdha për një dizajn arkitektonik krijues, dinamik dhe modern.

MODULO LISTELLO SFALSATO

material 01 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 02 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 03 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 04 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 05 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 07 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
material 09 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

material 01 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 02 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 03 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 04 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 05 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 07 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
material 09 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

Material Stones Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 (01; 02; 03; 04; 07; 08; 09)
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 3 (05)
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
3-4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA-GLB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B GRIP
-
Material Stones CE
Download
Material Stones LEED
Download
Material Stones LEED 20mm
Download
Material Stones Bureau Veritas
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MATERIAL STONES Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
material stones

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

28.50 €
50.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

28.50 €
50.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping