My Cart

Your cart is empty.

17 Produkte

Projekti Brick Generation fiton një element të ri, frymëzuar nga prodhimi i tullave të bëra me dorë të pjekura në furrat Londineze

Në fillim të shekullit të 20-të, sipërfaqet u hijëzuan, me një larmi ngjyrash. Tërheqja e teknikave tradicionale të zejtarisë, me papërsosmëritë në lustra - si rezultat i temperaturave të paqëndrueshme - reflektohet në një tullë gres porcelani me një karakter origjinal, duke përdorur teknologjitë kryesore të qeramikës.
Në fillim të shekullit të 20-të, sipërfaqet u hijëzuan, me një larmi ngjyrash. Tërheqja e teknikave tradicionale të zejtarisë, me papërsosmëritë në lustra - si rezultat i temperaturave të paqëndrueshme - reflektohet në një tullë gres porcelani me një karakter origjinal, duke përdorur teknologjitë kryesore të qeramikës.

London është një pllakë e gatshme për të gjallëruar dyshemetë dhe muret e shtëpisë me një joshje origjinale urbane, metropolitane. Ajo vjen në 3 madhësi: 6×25, 13×25 dhe 30.5×60.5 – në një gamë ngjyrash me hije prej dheu: Multicolor, Sunset, Beige, Charcoal, Fog dhe Brown, e marrë nga përzierja e zezë, krem ​​dhe kafe.

London Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj LONDON Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
London Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

27.50 €
48.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

27.50 €
48.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping