My Cart

Your cart is empty.

44 Produkte

Inspirimi i vërtetë i koleksionit gjendet në burime të ndryshme të këndvështrimit artistik

"Les Bijoux de Rex" frymëzohet nga mermeri i sipërfaqeve jashtëzakonisht të rralla dhe të çmuara që mund të krahasohen me veprat e vërteta të artit.
"Les Bijoux de Rex" frymëzohet nga mermeri i sipërfaqeve jashtëzakonisht të rralla dhe të çmuara që mund të krahasohen me veprat e vërteta të artit.

Inspirimi i vërtetë i koleksionit gjendet në burime të ndryshme të këndvështrimit artistik, të interpretuara sipas një kuptimi më të gjerë: minerale fisnike si oniks, xasëm i kuq dhe sodalit i punuar me mjeshtëri për të krijuar xhevahire të rafinuara, artizanale, mermerë të mrekullueshme të përdorura në krijimin e arkitekturës dhe skulpturave të rëndësishme, madje edhe piktura nga artistë të njohur.

Les Bijoux de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
CALACATTA ALTISSIMO BLANCHE; BRÈCHE CAPRAIA - Cl. 4
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
ONYX BLANCHE - Cl. 5
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
MARRON IMPERIAL - Cl. 2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
OMBRE DE CARAVAGE - Cl. 1
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Release of hazardous substances
DM-1-2-2007-Reg-CE-1935-2004
Declared value for gl surfaces used on worktops
CONFORMING
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet (Marron Imperial; Ombre de Caravage; Sodalite Bleu; Jaspe Rouge)
-
Les Bijoux de Rex CE
Download
Les Bijoux de Rex CE Magnum
Download
Les Bijoux de Rex LEED
Download
Les Bijoux de Rex LEED Magnum
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
4
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj LES BIJOUX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Les Bijoux cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Mat

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Kalter
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Kalter
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping