My Cart

Your cart is empty.

0 Produkte

Një stil i ri, një luks joformal dhe i menjëhershëm që interpreton hapësirën

Rex eksploron sharmin francez të një guri të dendur me shtresime: La Roche. Atmosferat elegante dhe moderne hulumtojnë marrëdhëniet midis njeriut dhe natyrës.
Rex eksploron sharmin francez të një guri të dendur me shtresime: La Roche. Atmosferat elegante dhe moderne hulumtojnë marrëdhëniet midis njeriut dhe natyrës.

Shtresimet e jetës, elemente të përdorura mirë, antike dhe moderne, të çmuara dhe të rikuperuara që bashkëjetojnë në mënyrë të përkryer krijojnë një atmosferë që tregon një histori precize: një dualitet të kundërt, i cili shpreh qartë identitete specifike. La Roche di Rex është një produkt me sharmin e një protagonisti por pa teprime me një sipërfaqe të karakterizuar nga variacionet kromatike dhe tipare vendimtare që lidhin kalimin e kohës. Kultura e së kaluarës lexon të tashmen: të gjitha në një lidhje, një linjë të shkëlqyeshme dhe autentike që të çon prapë të jetosh në një vend të përshkuar me sharm të përjetshëm.

DECORO MAGNUM

DECORO REXE A
60x120 cm
DECORO REXE B
60x120 cm
DECORO REXE C
60x120 cm
DECORO REXN
120x240 cm
DECORO REXE A/B/C
240x240 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

la roche Blanc naturale-anticata---strutturata
modulo listello sfalsato mix 21x40 cm
la roche Ecru naturale-anticata---strutturata
modulo listello sfalsato mix 21x40 cm
la roche Grey naturale-anticata---strutturata
modulo listello sfalsato mix 21x40 cm
la roche Mud naturale-anticata---strutturata
modulo listello sfalsato mix 21x40 cm
la roche Blanc naturale-anticata
modulo muretto 3d inclinato 30x30 cm
la roche Ecru naturale-anticata
modulo muretto 3d inclinato 30x30 cm
la roche Grey naturale-anticata
modulo muretto 3d inclinato 30x30 cm
la roche Mud naturale-anticata
modulo muretto 3d inclinato 30x30 cm
la roche blanc smooth
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
la roche ecru smooth
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
la roche grey smooth
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

la roche Blanc naturale-anticata
mosaico 5x5 30x30 cm
la roche Ecru naturale-anticata
mosaico 5x5 30x30 cm
la roche Grey naturale-anticata
mosaico 5x5 30x30 cm
la roche Mud naturale-anticata
mosaico 5x5 30x30 cm
La Roche di Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA - UHB SMOOTH
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA - ULB SMOOTH
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA ANTIQUE MATTE
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA ANTIQUE MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 ANTIQUE MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 SMOOTH
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A ANTIQUE MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
La Roche di Rex CE
Download
La Roche di Rex CE Magnum
Download
La Roche di Rex LEED
Download
La Roche di Rex LEED Magnum
Download
La Roche di Rex LEED Outdoor
Download
La Roche di Rex LEED Bureau Veritas
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
3
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj LA ROCHE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
la roche

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Vrazhde

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping