My Cart

Your cart is empty.

84 Produkte

Frymëzuar nga minimalizmi, koleksioni Koncept merr modelin e çimentos si temel për krijimin e enteriereve ekskluziv, ku ngjyra të ekuilibruar mirë dhe kombinimet e mundshme nuk njohin kufij

Ky koleksion shoqërohet nga pesë seri për të ofruar një ansambël dekorativ me cilësi të lartë të teksteve evokuese.
Ky koleksion shoqërohet nga pesë seri për të ofruar një ansambël dekorativ me cilësi të lartë të teksteve evokuese.

Dizajni i Konceptit shkon përtej secilës pjesë individuale pasi estetika e saj qëndron në mënyrën se si koordinon nuancat, përzihet forma dhe kombinon teksturat. Krijuar me specifikime të larta teknike dhe si një tërësi integrale, ajo është krijuar për të pasuruar projektet arkitektonike më ekspozuese. Për shkak se çdo projekt është i ndryshëm, secili ndjek qëllimet e tij. Një koleksion i ri avantgard që ofron një perspektivë inovative në porcelan teknik.

Koncept Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance 01
Download
Declaration of performance 02
Download
Declaration of performance 03
Download
Declaration of performance 04
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj KONCEPT Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
koncept

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.00 €
60.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.00 €
60.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping