My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Sipërfaqet shumë të dukshme po kujtojnë atmosferën luksoze të vilave të viteve 70-a në Miami, duke ofruar stil klasik, por me një vlerë të lartë moderne

I Marmi di Rex merr jetë nga nostalgjia e së kaluarës, duke rizbuluar bukurinë e brendshme të një materiali pa kohë. Lojërat në madhësi dhe vetingu me ndikim të fortë emocional e shndërrojnë materialin qeramik në një element të vërtetë arredimi.
I Marmi di Rex merr jetë nga nostalgjia e së kaluarës, duke rizbuluar bukurinë e brendshme të një materiali pa kohë. Lojërat në madhësi dhe vetingu me ndikim të fortë emocional e shndërrojnë materialin qeramik në një element të vërtetë arredimi.

Materialet me origjinë europiane dhe aziatike interpretojnë harmoninë estetike dhe ashpërsinë e mirëfilltë në një çelës modern. Thelbi i mermerit merr frymëzimin e tij nga vetingu në kuarcite turke, i cili merr nuanca të ndryshme ngjyrash në varësi të trajtimit sipërfaqësor.

MOSAICO

marble gray matte
mosaico 3x15 30x30 cm
marble gray shiny
mosaico 3x15 30x30 cm

I Marmi di Rex Catalogue
Download
I Marmi di Rex Leaflet
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 WET MATTE
-
I Marmi di Rex Ce
Download
I Marmi di Rex Magnum 6mm Ce
Download
I Marmi di Rex LEED
Download
I Marmi di Rex Magnum LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj I MARMI DI REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
I marmi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

58.50 €
94.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

58.50 €
94.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping