My Cart

Your cart is empty.

4 Produkte

Koleksioni interpreton në detaje dyshemetë teraco në dy ngjyra, të zezë dhe çelik

Dyshemeja origjinale e teracos është bërë me gur mermeri dhe material bashkues. Pastaj e gjithë kjo është e ngjeshur dhe prerë në një pllakë për ta lustruar atë.
Dyshemeja origjinale e teracos është bërë me gur mermeri dhe material bashkues. Pastaj e gjithë kjo është e ngjeshur dhe prerë në një pllakë për ta lustruar atë.

Përveç një vlere të shtuar, një gamë e gjerë e formateve të pjesëve dhe llojeve të finisheve. Formatet nga 30×60 deri 80×160 dhe strukturë natyrale, non-slip ose me shkëlqim.

Hannover Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Delcaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj HANNOVER Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
hannover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
60 x 60

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping