My Cart

Your cart is empty.

16 Produkte

Frymëzim për të përjetuar sipërfaqen

Erding paraqet harmoninë në mes së dritës dhe jetës.
Erding paraqet harmoninë në mes së dritës dhe jetës.

Koleksioni paraqet një mënyrë të re për të vendosur pllakat në terasa, kopshte, pishina dhe zonat e relaksimit duke kombinuar dizajnin, performancën, shtrimin e lehtë dhe mirëdashjen mjedisore. Teknika është zgjidhja e re shtrirëse që mund të aplikohet pa fuga në bar, zhavorr, pllaka dyshemeje prej betoni, në këmbë fikse ose të rregullueshme.

Erding Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance 01
Download
Declaration of performance 02
Download
Declaration of performance 03
Download
Declaration of performance 04
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ERDING Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
erding 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.00 €
60.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.00 €
60.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping