My Cart

Your cart is empty.

26 Produkte

Ekuilibri i përsosur midis thelbësisë dhe romantizmit

Details Wood of Cerim rritë ambientet me ngjyrat e saj tërheqëse dhe një shprehje të pasur estetike që ngjall emocionin e ambienteve natyrore.
Details Wood of Cerim rritë ambientet me ngjyrat e saj tërheqëse dhe një shprehje të pasur estetike që ngjall emocionin e ambienteve natyrore.

Koleksioni, gjithashtu i disponueshëm në madhësi të reja të mëdha dhe modulare, të cilat mbulojnë enterierin dhe eksterierin.

MODULO LISTELLO SFALSATO

White naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Gray naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Beige naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Brown naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Taupe naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm

Details Wood Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
average value 0,08%
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
cl.3 (Beige, Brown) / cl. 4 (Grey, White, Taupe)
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
4
class 3 minimum
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA-GLB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B GRIP
-
Details Wood CE
Download
Details Wood LEED
Download
Details Wood 20mm LEED
Download
Details Wood Bureau Outdoor
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj DETAILS WOOD Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
featured 4

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

39.50 €
56.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

39.50 €
56.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping