My Cart

Your cart is empty.

3 Produkte

Esencat e mermerëve më të çmuar dhe modern, të pajisura me funksionalitet të ri

Marquinia, Statuario, Calacatta dhe Calacatta Gold janë disa nga zgjedhjet e mundshme të mermerit të Countertops nga Florim Stone për të mbizotëruar hapësirën me elegancë dhe funksionalitet pa kompromis. Pllakat nga gres porcelani interpretojnë këto mermerë të pazakontë dhe të çmuar, jashtëzakonisht të vështirë për tu gjetur, veçanërisht në formate kaq të mëdha.
Marquinia, Statuario, Calacatta dhe Calacatta Gold janë disa nga zgjedhjet e mundshme të mermerit të Countertops nga Florim Stone për të mbizotëruar hapësirën me elegancë dhe funksionalitet pa kompromis. Pllakat nga gres porcelani interpretojnë këto mermerë të pazakontë dhe të çmuar, jashtëzakonisht të vështirë për tu gjetur, veçanërisht në formate kaq të mëdha.

Pultet prej porcelani që duken si mermer, Florim Stone rikthen jetën e re në një material aq të bukur sa është edhe delikat. Florim Stone Countertops nuk ka frikë nga nxehtësia, njollat dhe as ndryshimi i ngjyrave dhe është i lehtë për tu mirëmbajtur, si në hije të errëta, ashtu edhe në ato më delikate ngjyra.

FLORIM Stone Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4 GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 MATTE
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 14000 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Compression strength
ASTM-C170M-16
Breaking load on 12x12x12 mm samples
Tensile strength 527.9 Mpa sample deformation 0.86 mm.
-
Fungal resistance
ASTM-G-21-15
Contact for 28 days with a variety of fungal strains
No growth on the surface
-
Colours resistance to fading
DIN-51094
CONFORMING
-
SRI - Solar reflectance index
In-house test method
Illuminant D65
available on request
-
Moisture expansion
ISO-10545-10
Declared value
0,01 %
-
Determination of the transfer of lead and cadmium
ISO-10545-15
ABSENT
-
Tendency ro retain dirt
UNI-9300:2015
Carbon black staining agent
No visible change
-
Contact with food
UNI-EN-1186:2003
Contact with solvents for 2 hours at 40°
Available on request CEN TS 16209 Cl. A
-
Resistance to cold liquids
UNI-EN-12720:2013
Period of contact 10s to 24 h
CEN TS 16209 Cl. B
-
Resistance to damp heat
UNI-EN-12721:2013
55° to 100° cycles
No visible change CEN TS 16209 Cl. A
-
Resistance to dry heat
UNI-EN-12722:2013
55° to 180° cycles
No visible change CEN TS 16209 Cl. A
-
Reaction-to-fire performance
UNI-EN-13501-1
Decision 96/603/EC and amendments
Cl. A1 - A1 fl
-
Scratch resistance
UNI-EN-15186:2012-MET.B
Load > 10N
Cl. A MATTE
-
Static load for raised floors
UNI-EN-ISO-12825
Application of increasing load until sample until failure is obtained.
average value: lateral midpoint 7,21kN - center 8,69 kN - diagonal 12,13 kN
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Volatile organic compound emission tests
UNI-EN-ISO-16000-9
28 days of conditioning
Cl. A+
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet MATTE
-
FLORIM Stone LEED
Download
FLORIM Stone CE Magnum
Download
FLORIM Stone CE Outdoor
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj COUNTERTOPS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
florim stone

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

59.50 €
68.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

59.50 €
68.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping