My Cart

Your cart is empty.

38 Produkte

Forca e dukshme e natyrës vjen në jetë, e bardha dhe e zeza gjejnë forma të reja të shprehjes

Ideja e dualitetit kromatik të BW evoluon në BW Marble, koleksioni i ri nga brendi Floor Gres kushtuar projektimit arkitektonik.
Ideja e dualitetit kromatik të BW evoluon në BW Marble, koleksioni i ri nga brendi Floor Gres kushtuar projektimit arkitektonik.

Pastërtia e ngjyrës së dy të kundërtave të dritës, e bardha dhe e zeza, bëhet sfondi nga i cili merr jetë koleksioni BW Marble, i përbërë nga një varg elementesh pak a shumë i rregullt, duke kujtuar damarët e mermerit.

Frymëzuar nga morfologjitë e ndryshme të formuara nga lëvizja e tokës, pllakat e mëdha të koleksionit BW Marble përqafojnë dhe eksplorojnë konceptin e mungesës së dritës duke paraqitur një gradient kromatik të bazuar në të bardhë dhe të zezë në një propozim grafik shumëplanësh që bashkon dy sipërfaqe monokromatike, e bardha dhe e zeza.

BW Marble Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 HIGH-GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB HIGH-GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Release of hazardous substances
DM-1-2-2007-Reg-CE-1935-2004
Declared value for gl surfaces used on worktops
CONFORMING
-
BW Marble CE
Download
BW Marble CE Magnum 6mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
4
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BW MARBLE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
BW marble cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Mat

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping