My Cart

Your cart is empty.

20 Produkte

Buildtech 2.0 pllakat prej gres porcelani janë të afta për të vendosur një dialog të drejtpërdrejtë me projektuesit

Koleksioni zgjeron gamën e tij të projektimit përmes një propozimi të ri që promovon bashkimin e fuqishëm të neutralitetit të çimentos me guximin e ngjyrave të forta, të destinuara për arkitekturën.
Koleksioni zgjeron gamën e tij të projektimit përmes një propozimi të ri që promovon bashkimin e fuqishëm të neutralitetit të çimentos me guximin e ngjyrave të forta, të destinuara për arkitekturën.

Buildtech 2.0 përbëhet nga katër ngjyra White, Bone, Mud dhe Coal në Tinta Unita, Granigliata dhe Cemento, të cilave i shtohen 10 ngjyra të forta dhe të guximshme, duke theksuar vetëm ‘brutalitetin’.

Buildtech/2.0 Catalogue
Download

Techincal Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3 POLISHED
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 R+PTV
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 SOFT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 SLATE-HAMMERED
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA MATTE
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHB POLISHED
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA R+PTV
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA-UHB SOFT
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB POLISHED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA R+PTV
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB SOFT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 R+PTV
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 SOFT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B (TU - GG); Cl. A (CE) MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B R+PTV
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C SLATE-HAMMERED
-
Pendulum friction test
BS-7976
> 36 wet R+PTV
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet R+PTV
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet SOFT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Buildtech/2.0 LEED Magnum
Download
Buildtech/2.0 LEED 20mm
Download
Buildtech/2.0 LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
3
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BUILDTECH2.0 Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Buildtech Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 280

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

1.00 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

1.00 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping