My Cart

Your cart is empty.

15 Produkte

Ajri kozmopolitan i Bristol-it, me një pasuri të gjurmëve të trashëgimisë post-industriale të qytetit, reflektohet në sipërfaqen krejt të re të punuar nga Ceramica Rondine, frymëzuar nga fasadat tipike me tulla të gjetura atje

Joshja, ndjenja dhe fryma urbane e tullave rikthehet në jetë në këtë prodhim gresi prej porcelani, i dukshëm në të cilin është natyra fort bashkëkohore e lagjeve të gjalla që përbëjnë qytet anglez Bristol. Reflektimet e cilësisë së mirë marrin posedimin e mureve, duke mbushur shtëpinë me një gjendje të re të sofistikuar të përmirësuar me detaje retro, duke riprodhuar efektin e pllakave të tavanit të zbrazët dhe sipërfaqeve të vogla me tulla.
Joshja, ndjenja dhe fryma urbane e tullave rikthehet në jetë në këtë prodhim gresi prej porcelani, i dukshëm në të cilin është natyra fort bashkëkohore e lagjeve të gjalla që përbëjnë qytet anglez Bristol. Reflektimet e cilësisë së mirë marrin posedimin e mureve, duke mbushur shtëpinë me një gjendje të re të sofistikuar të përmirësuar me detaje retro, duke riprodhuar efektin e pllakave të tavanit të zbrazët dhe sipërfaqeve të vogla me tulla.

Teknologjia kryesore e qeramikës shkon në përpunimin e 20 sipërfaqeve që ofrojnë një riprodhim të saktë të hijeve të tullave, duke i dhënë kështu jetë një brezi të ri materiali: Brick Generation. Fokusi inovativ i këtij koleksioni nuk është i kufizuar në riprodhimin e përsosur të pamjes së tullave industriale, por është gjithashtu i dukshëm në mënyrat e ndryshme në të cilat mund të përdoret: është ideal për dyshemetë dhe muret. Jo vetëm madhësia klasike 6×25, por edhe madhësia e re 34×34, 17×34,  bëjnë të mundur krijimin e sipërfaqeve me tulla me stil në dysheme dhe mure, brenda dhe jashtë.

Bristol Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BRISTOL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Bristol Cover 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Krem
  • Kuqe
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

48.50 €
49.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Krem
  • Kuqe
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

48.50 €
49.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping