My Cart

Your cart is empty.

34 Produkte

Koleksioni Balmoral i referohet klasikëve në dizajnin e enterierit që ne kemi njohur me shekuj

Atëherë e natyrshme, sot në një version më të përballueshëm. Koleksioni përfshin pllaka muri në madhësi 30x90 cm. Pllakat e dyshemesë janë në dispozicion në ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Mund të jenë 60x60, 40x80 dhe 80x80 cm.
Atëherë e natyrshme, sot në një version më të përballueshëm. Koleksioni përfshin pllaka muri në madhësi 30x90 cm. Pllakat e dyshemesë janë në dispozicion në ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Mund të jenë 60x60, 40x80 dhe 80x80 cm.

Të gjitha pllakat e dyshemesë janë prej guri rezistente ndaj acarit, në mënyrë që t’i rregullojmë ato në dyshemetë brenda dhe jashtë. Skajet e ratifikuara lejojnë që pllakat të vendosen me një gjerësi minimale të përbashkët. Në varësi të llojit, pllakat kanë një sipërfaqe mat ose me shkëlqim.

Aplikimi i pllakave Balmoral:
– brenda për dyshemetë dhe muret: korridor, dhomë, banjo, kuzhinë;
– jashtë: ballkone, tarraca, fasada, vendkalime etj.

Dune decor

Sand glossy
30 x 90cm
Silver glossy
30 x 90cm
Brown glossy
30 x 90cm
Black glossy
30 x 90cm

Naos decor

Taupe glossy
40 x 120cm
Grey glossy
40 x 120cm

Street decor

Sand glossy
40 x 120cm
Taupe glossy
40 x 120cm
Silver glossy
40 x 120cm
Grey glossy
40 x 120cm
Balmoral Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Balmoral Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BALMORAL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
balmoral min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

21.50 €
34.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

21.50 €
34.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping