My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Projekti inovativ i Ceramica Rondine kushtuar dyshemeve në natyrë

Koleksion i cili kujton "sampietrino" klasike në porfyr, në një pllakë gresi porcelani 60x60cm me një trashësi prej 2 cm.
Koleksion i cili kujton "sampietrino" klasike në porfyr, në një pllakë gresi porcelani 60x60cm me një trashësi prej 2 cm.

I përshtatshëm për zgjidhje të pafund për mbulimin e dyshemeve në hapësira të mëdha publike, nga daljet në vendpushimet bregdetare, si dhe për përdorim në hapësira banimi dhe komerciale për rrugët, tarracat, skajet e pishinave, oborret, ju lejon të rikrijoni të njëjtat tekstura të dyshemeve tradicionale të qytetit, në sajë të dizajnit të bishtit të palluas dhe pamjes së jashtëzakonshme realiste të sipërfaqes.

Aurelia Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Certification
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj AURELIA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Aurelia Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.00 €
102.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.00 €
102.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping