My Cart

Your cart is empty.

30 Produkte

Betoni me lara-lara është tipar kryesor i koleksionit Arkety

Finishi i balancuar i pllakave dhe uniformiteti i sipërfaqes i bëjnë ato perfekte për dhoma dhe për madhësinë e cilave dëshirojmë të rriten, ndërsa në të njëjtën kohë kujdesemi për natyralitetin delikat.
Finishi i balancuar i pllakave dhe uniformiteti i sipërfaqes i bëjnë ato perfekte për dhoma dhe për madhësinë e cilave dëshirojmë të rriten, ndërsa në të njëjtën kohë kujdesemi për natyralitetin delikat.

Pllakat e murit u krijuan në madhësi 30×60 cm dhe 40×120 cm, pllaka dyshemeje me veti rezistente ndaj ngricave në madhësi 60×60 cm dhe 60×120 cm. Për shkak të faktit se prodhuesi u kujdes për të ndrequr skajin e pllakës, ne mund të organizojmë përdorimin e një fuge shumë të ngushtë. Elementët dekorative janë pllaka me valë strukturore dhe delikate.

Aplikimi i pllakave Arkety:
– brenda për dyshemetë dhe muret: korridor, dhomë, dhomë të ditës, banjo, kuzhinë;
– jashtë (pllaka dyshemeje): ballkone, tarraca, vendkalime.

Arkety Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Arkety Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ARKETY Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
arkety min 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

22.50 €
51.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

22.50 €
51.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping