My Cart

Your cart is empty.

6 Produkte

Nuancat metalike të çimentos që frymëzojnë

Formatet e mëdha 60x120 dhe 120x120, na lejonë të krijojmë ambiente me më shumë uniformitet vizual. Koleksion i gjithanshëm me një gamë ngjyrash që kanë kontrast nga e ngrohta në të ftohtë.
Formatet e mëdha 60x120 dhe 120x120, na lejonë të krijojmë ambiente me më shumë uniformitet vizual. Koleksion i gjithanshëm me një gamë ngjyrash që kanë kontrast nga e ngrohta në të ftohtë.

Akrom Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj AKROM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
akrom min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

27.50 €
41.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

27.50 €
41.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping