My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Gama e plotë e sipërfaqeve, ngjyrave dhe madhësive ofrojnë mundësi të shumta të projektimit. Sipërfaqet e dizajnuara për t’u integruar në të gjitha hapësirat ku tiparet e dikujt lënë një shenjë të veçantë.

Airtech është riinterpretimi i gjashtë gurëve, bukuri urbane dhe grafika e pastër e të cilave japin një ajër të një luksi të matur. Estetika e tyre kozmopolite i bën ato të përsosura në çdo kontekst dhe të përshtatshme për stile të ndryshme të mobiljeve.
Airtech është riinterpretimi i gjashtë gurëve, bukuri urbane dhe grafika e pastër e të cilave japin një ajër të një luksi të matur. Estetika e tyre kozmopolite i bën ato të përsosura në çdo kontekst dhe të përshtatshme për stile të ndryshme të mobiljeve.

Koleksioni ofron gjashtë gurë të disponueshëm në hije gri, ngjyra tipike metropolitane. Madhësia 60×120 cm me një përfundim të shkëlqimit të lartë jep një nuancë të ndritshme dhe tërheqëse. Ekzistojnë dy trashësi në dispozicion, 10 mm dhe 20 mm.

MODULO LISTELLO SFALSATO

New York_Light Grey high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Berlin_Red high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
London_Black high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Miami_White high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Basel_Grey high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Stockholm_Greige high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
New York_Light Grey naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Berlin_Red naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
London_Black naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Miami_White naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Basel_Grey naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Stockholm_Greige naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

New York_Light Grey high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
Berlin_Red high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
London_Black high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
Miami_White high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
Basel_Grey high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
Stockholm_Greige high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
New York_Light Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Berlin_Red naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
London_Black naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Miami_White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Basel_Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Stockholm_Greige naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

Airtech Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15% *
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5% *
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1% *
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2% *
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 14000 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C SLATE-HAMMERED
-
Airtech LEED
Download
Airtech LEED Outdoor 20mm
Download
Airtech Bureau Veritas
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj AIRTECH Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Qeramika nga Koleksioni ofron gjashtë gurë të disponueshëm në hije gri, ngjyra kuintesenciale metropolitane. Madhësia 60x120 cm me një përfundim të shkëlqimit të lartë jep një nuancë të ndritshme dhe tërheqëse. Ekzistojnë dy trashësi në dispozicion, 10 mm dhe 20 mm.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
40 x 80

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kuqe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kuqe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping