My Cart

Your cart is empty.

Pllakat nga porcelani janë më të mirat për tryeza të punës në kuzhinë dhe pajisjet tjera përcjellëse, të personalizuara përfundimisht në stilin dhe modelin, pa kompromis në bukuri dhe cilësi. Pllakat nga gres porcelani në madhësi unike (më të mëdha se 160×320cm) që vijnë në tri mundësi trashësie (6, 12 dhe 20 mm) me përfundime të ndryshme janë në shërbim të dizajnereve të enterierit për të siguruar fleksibilitet krijues dhe performancë të lartë teknike dhe estetike.

Kreativ Qeramika i jep hapësirës shkathtësi maksimale estetike dhe kromatike: një përzgjedhje pllakash me frymëzim të ndryshëm për t’ju përgjigjur një game të gjërë stilesh. Cilësia e materialit, vëmendja në detaje dhe performanca teknike garantohen nga pesëdhjetë vjet përvojë në Florim.

Countertops

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping