...
My Cart

Your cart is empty.

Katalogu në Kreativ Qeramika përfshin një gamë të gjërë produktesh tradicionale me trashësi (10 mm) që kanë një strukturë kundër rrëshqitjes R11, të disponueshme për instalim në zona të jashtme, në hapësira të mbuluara dhe të hapura.

Një zgjedhje e gjërë e modelit “Made in Florim” është në dispozicion në shërbim të krijimtarisë, për vazhdimësi estetike ose ndeshje origjinale midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme.

Ide për dyshemetë e tarracave

Airtech

Sensi

Motion

Industrial/

Planches de Rex

Onyx&More

Rock Salt

La Roche di Rex

Matières de Rex

Studios

Urban Style

Maps of Cerim

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping