My Cart

Your cart is empty.

Pllakat luajnë një rol të rëndësishëm në dizajnin e enterierit, duke e përcaktuar pamjen dhe ndjesinë e shtëpisë. Pllakat qeramike janë në modë sidomos në shtëpitë moderne. Pllakat në dispozicion vijnë në ngjyra, madhësi, struktura dhe efekte të ndryshme.

Pllakat e porcelanit në Kreativ Qeramika janë të gjithanshme në zbatim dhe mund të përdoren pothuajse kudo, duke përfshirë muret, oxhakun, kaminin, tavanet dhe dyshemetë. Këto pllaka kanë një numër cilësish që i bëjnë ato të përsosura në çdo pjesë të objektit. Duke dhënë karakteristikat termike, kimike dhe mekanike, pllakat nga porcelani janë rezistente ndaj ndikimit, forcës, njollave dhe thithjes së ujit.

Ide për pllaka të enterierit

B&W Marble

Les Origines

Reves de Rex

Flauti

Sensi

Rock Salt

Les Bijoux

Crayons

La Roche di Rex

Matieres de Rex

Onyx & More

Stones & More 2.0

Motion

Neutra 6.0

Buildtech/2.0

Studios

Flowtech/

Stontech/4.0

Chimera

Araldica

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping