...
My Cart

Your cart is empty.

Ide frymëzuese për pllakat e banjos

Duke ofruar një ekuilibër perfekt midis thjeshtësisë, vëmendjes ndaj detajeve dhe atmosferës së ngrohtë, pllakatKreativ Qeramika janë ideale për zonat e banjos, si në mure ashtu edhe në dysheme. Falë pllakave, mozaikëve dhe dekorimeve të disponueshme në madhësi, ngjyra dhe përfundime të ndryshme, banjot bëhen hapësira unike që e ndërlidhin stilin personal me aktivitete relaksuese.

Gama e gjerë e dizajneve, strukturave dhe madhësive të pllakave në Kreativ Qeramika sigurojnë zgjidhje dhe ide për çdo kërkesë dhe stil.

 

Earthtech/

Match-up

Les Bijoux de Rex

Rock Salt

Rêves de Rex

Les Origines de Rex

Étoile de Rex

Stontech/4.0

Esprit de Rex

Airtech

B&W Marble

Elemental Stone

Motion

Exalt

Stones & More 2.0

Buildtech/2.0

Matières de Rex

Onyx&More

I Classici di Rex

Planches de Rex

Artifact

Neutra 6.0

Timeless of Cerim

Archeologie

Storie

Le Veneziane

Flowtech

Antique Marble

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping