...
My Cart

Your cart is empty.

Pllaka nga porcelani paraqet një ekuilibër të mirë mes estetikës dhe funksionit: materiali qeramik mund të bazohet në frymëzim nga druri, mermeri, guri, metali, çimentoja, etj, dhe i plotëson standardet më të larta teknike. Për më tepër, duke qenë shumë rezistent ndaj gërryerjes dhe konsumimit, është një zgjedhje që duhet të konsiderohet për mirëmbajtje dhe qëndrueshmëri të lehtë.

Antique Marble

Artifact

Elemental Stone

Exalt

Le Veneziane

Maps of Cerim

Material Stones

Natural Stone

Pietre/3

Timeless

Walks/1.0

Airtech/

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping