...
My Cart

Your cart is empty.

Pllakat e dyshemesë me strukturë të vrazhdë kundër rrëshqitjes konsiderohen të jenë të sigurta për mjedise të thata dhe të lagështa, gjë që i bën ato perfekte për përdorim në hapësira të jashtme. Mund të përdoren në vende ku ka më shumë lagështi si banjot, kuzhinat, korridoret madje edhe në dhomat e ndenjes.

Koleksionet e pllakave me strukturë të vrazhdë

Sensi

Rock Salt

Le Veneziane

Maps

Details Wood

La Roche di Rex

Matieres de Rex

Selection Oak

Onyx & More

Studios

Material Stones

Buildtech/2.0

Airtech/

Industrial/

Tuscany

Aurelia

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping