Blog

Banjo turke

Banjo turke Thumbnail

Kur hyni në banjon turke, frymëmarrja juaj bëhet e ngadaltë dhe e rregullt, mendja dhe muskujt tuaj qetësohen. Kjo është mundësia ideale për të larguar veten tuaj nga çdo mendim negativ dhe, siç na mësojnë format e ndryshme të meditimit, për të vizualizuar pamjet që evokojnë paqen e
mendjes dhe kënaqësinë.

Banjo turke dhe benefitet e saj

 

Banjo turke është  eksperiencë ribalancon qenien tuaj dhe energjitë tuaja duke ju bërë të gatshëm t’i riktheheni përsëri jetës suaj të përditshme.

 

Që nga kohërat e lashta banjo turke ka qenë një vend në të cilin trupi trajtohet dhe kujdeset, dhe trajtimet kanë mbetur të njëjta. Masazha e trupit tuaj me një dorezë të ose me kripë deti largon qelizat e vdekura, duke riaktivizuar qarkullimin dhe duke i dhënë lëkurës ton dhe shkëlqim.

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping