My Cart

Your cart is empty.

Afatet e liferimit

Kreativ Qeramika dorëzon produktet e blera online direkt në adresën e specifikuar nga klientët (transporti është falas vetëm për individët rezidentë të Kosovës ose kompanitë me bazë në Kosovë).

Produktet të cilat i posedojmë në stok liferohen mesatarisht brenda 2-3 ditë pune, ndërsa për produktet të cilat janë me porosi liferimi i tyre bëhet brenda 30 ditë pune. Liferimet mund të kenë vonesa gjatë festave zyrtare.

Kreativ Qeramika mban të drejtën të shkurtoj apo të zgjas afatin e liferimit në bazë të datave të prodhimit të bashkpuntorëve tonë.

Dorëzimi i porosisë bëhet nga automjeti i pajisur me ngritës hidraulik dhe vendosët në vend të përshtatshëm dhe të sigurt para hyrjes së objektit. Kreativ Qeramika nuk ka përgjegjësi ti transportoj produktet brenda në objekt.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping