Ju faleminderit

Mesazhi juaj u dërgua me sukses tek stafi jonë, ku edhe do të shqyrtohet dhe do të merrni një përgjigje.

Shkruani emrin tuaj
Email adresa nuk është valide!
Ju lutem shkruani mesazhin tuaj

Adresa

Veternik - Prishtine p.n
10000 Kosove
[email protected]
www.kreativqeramika.com
T: +381 38 602 600
F: +381 38 602 700